Klanten over Victor

Marian Palsgraaf Testimonial Geweldig wat een super snelle service Victor heeft. Een email en je hebt zo snel antwoord dat ik er elke keer verbaasd van ben.Verrassend goed hoe hij kan meedenken en aanpast aan je website en precies wat je bedoelt!

Een topper!

– Marian Palsgraaf

Just Be You
Hans Nieboer Testimonial Victor heeft ons erg goed en professioneel geholpen met een nieuwe website, logo en email adressen.

Super gedaan.

– Hans Nieboer

One 2 Team
Karin Hummel Testimonial Samenwerken met Victor heeft mij veel geleerd. Op technisch vlak kon ik natuurlijk niet zonder hem, maar ook de lay out en uitstraling was onderdeel van mijn opdracht aan hem. Ik kon telkens terugvallen op zijn knowhow. Victor reageert snel op vragen/knelpunten, dat is erg fijn…Ik ben fan van WordPress en heb dan ook de wens om mijn andere site (een webshop) ook om te zetten naar WordPress. Uiteraard niet zonder de hulp van Victor.

– Karin Hummel

Mijn BH Maat
Johasn Lindeman Testimonial Victor heb ik leren kennen als een echte vakman, positief kritisch, iemand die pro actief meedenkt en gaat voor kwaliteit, en dat binnen de gestelde termijn zaken oplevert. Communicatief sterk en oog voor detail…Dus zoek je iemand die voor jou een mooie website kan bouwen, zoek dan niet verder en neem contact op met Victor…een echte aanrader.

– Johan Lindeman

A New Touch
Alette Winkel Testimonial Victor hebben we via een bevriende zakenrelatie leren kennen. Victor heeft de site voor Noordster gemaakt.Victor is niet alleen een hele aardige, bescheiden jongen, maar reageert altijd accuraat en oplossingsgericht! Zelfs in het weekend!Kijkt u voor de presentatie van Victor Webdesign in het Noordster boek op onze site Noordster.Victor, een hartelijke groet en alle goeds! Alette Winkel van Noordster.

– Alette Winkel

Organisatieburo Noordster
Victor is een topper die zijn vak verstaat.Ik heb al menigeen naar hem doorverwezen en dat zal ik ook zeker blijven doen!

Victor staat voor mij service, snelheid en verstand van zaken tegen een scherpe prijs!

– Otteline Asselbergs

Young People Coaching
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf!Alles wordt goed uitgelegd en er wordt veel tijd besteed aan de klant. Ook het resultaat is goed! Voor het maken van een website en het ontwerpen van een goed passend logo, kan ik Victor Webdesign zeker aanraden.

– Bronno Bloem

Dressuurstal Bloem
Victor is klantvriendelijk en doet wat hij beloofd!Prettig om met hem samen te werken!

– Manuel Tingen

Deepsale
Ik ben zeer tevreden met mijn website die Victor voor mij gemaakt heeft. Hij is zeer creatief, hij neemt je adviezen in acht en is altijd bereikbaar.Niets is te veel moeite voor hem. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

– Jeanne Grobler

De Vitale Aanpak
Richard van der Blom Testimonial In het weekend gestuit op een WordPress probleem, werd mij via Twitter Victor Bakker aangeraden. Na een tweet aan @VictorWebdesign nam hij binnen enkele tellen contact met mij op. Per chat, aangeboden op zijn website, nam Victor alle tijd en geduld om mijn probleem te analyseren.Kundig, betrouwbaar en servicegericht!

– Richard van der Blom

Gabriele van Doorn Testimonial Op Social Media maakt hij iedereen attent op de vele mogelijkheden die voortkomen uit de ICT.Hij heeft beslist gevoel voor humor!

Op zijn site(s) zijn veel aparte en interessante items te vinden.

– Gabriele van Doorn

Carolien van den Neste Testimonial Vanaf het eerste moment dat ik een beroep deed op de expertise van Victor Bakker als webbouwer verliep de samenwerking vlot.Victor luistert goed naar de vraag van de klant. Hij zorgt ook voor een goede aftersales door de klant ook nadat de website online is te begeleiden in het webbeheer.

– Carolien van den Neste

Van den Neste tekst & communicatie
Wilma Tacx Testimonial Ik heb de expertise van Victor het afgelopen jaar ingeroepen voor diverse projecten binnen mijn bedrijf en telkens heeft hij daar een zeer waardevolle bijdrage aan geleverd.De punten die hierbij zijn opgevallen : zijn bekwaamheid, accuratesse, vriendelijkheid, stiptheid, betrouwbaarheid, integriteit, betaalbaar en niet te vergeten zijn expertise.

– Wilma Tacx

Secrets of Marketing Academy
Victor heeft een prima website voor me gemaakt; precies wat ik nodig had en nog een mooi logo erbij ook.En hij antwoordt snel, sneller dan ik!

– Jaap Scholten

Text & Travel
Robert Minderaa Testimonial Victor zorgt ervoor dat jouw wensen perfect worden omgezet in een resultaat waarbij hij meedenkt en zelf met goede ideeën komt.Eindresultaat was een dikke prima!

– Robert Minderaa

Customice Maatkleding
Sabine Tielenius Kruythoff-Boerdijk Testimonial Victor is een jonge en gedreven webdesigner die enthousiast over zijn vak spreekt.Hij weet, mede door zijn creatieve ideeën, zijn enthousiasme over te brengen op studenten!

– Sabine Tielenius Kruythoff-Boerdijk

Hanzehogeschool Groningen
Victor verraste mij herhaaldelijk met zijn manieren van communiceren; snel, duidelijk en open. Het gaf mij het gevoel écht samen iets te creëren.Zijn inventieve oplossingen komen voort uit ‘up-to-date’ vakkennis, gecombineerd met een groot inlevingsvermogen! Hij heeft in beeld weten te brengen wat ik voor ogen had, een website waar ik blij mee ben én zelf gemakkelijk in kan werken.

– Ragnar Zeitler

RagnarZeitler.nl
Toen we in contact kwamen met Victor heeft hij voor ons onze website vernieuwd en we zijn nu heel tevreden met het resultaat. Hij komt met goede ideeën en denkt het hele proces met je mee.Ook met vragen van onze kant ging Victor goed om en vertelde ons de mogelijkheden en/of onmogelijkheden.Het is een prachtige website geworden met een professionele uitstraling voor een betaalbare prijs. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van werken en zou hem zeker aanbevelen!

– Petra & Henk Kamminga

Rijschool Key2Drive
Dianne Sijpkes Testimonial Het is zeer prettig samenwerken met Victor. Hij is flexibel, creatief, invoelend en levert kwaliteit voor een goede prijs.Mijn site mag er zijn!

– Dianne Sijpkes

Heleen Klop Testimonial Ik heb Victor gevraagd naar mijn nieuwe website heleenklop.nl te kijken. Ik was erg benieuwd of er verbeterpunten waren op SEO gebied en op het gebied van webdesign.Victor had veel goede aanbevelingen op beide gebieden. Hij leverde binnen de afgesproken (korte) tijd het uitgebreide rapport en ook daarna nam hij volop de tijd om mijn overige vragen te beantwoorden.Ik ben zeer te spreken over de manier waarop Victor werkt. Een aanbeveling waard!

– Heleen Klop

Heleen Klop Fotografie
Benoit Knutsen Testimonial I can strongly recommend Victor if you would need any help with designing a website, folder or other promotional material.I used Victor for the folder I made for the Anatomy Trains Extended course. He helped me in every step of the process, from layout to tips and tricks about the text.It was a pleasure working with him, he had lots of good ideas and took initiative in the creative process, all while listening to what I had in mind.

– Benoit Knutsen

Hans Obst Testimonial Namens de schaats trainingsclub hebben wij Victor Webdesign ingeschakeld om de website van de club te vernieuwen.Het voelde zeer vertrouwd en Victor gaf op een gedegen wijze blijk van zijn kunnen. Afspraken werden keurig nagekomen en Victor wist meer te leveren, dan we hadden gehoopt. Gelukkig weet Victor ook na voltooiing van de opdracht, dat service niet stopt wanneer de opdracht is afgerond.Victor Webdesign is een betrouwbare keus bij webdesign.

– Hans Obst

STC Rutten
Annemarie Wiering-Somers Testimonial I would like to recommend Victor because of his website analyses.I think he is gonna be a great webdesigner.

– Annemarie Wiering-Somers

Mobitravel
Yvonne Kroon Testimonial Je kunt altijd een beroep doen op Victor! Hij is van harte bereid om met je mee te denken en zijn kennis en ervaringen te delen.Fijn dat mogelijk is; zelfs alleen op basis van de LinkedIn-connectie.

– Yvonne Kroon

Joke Gerssen Testimonial Victor heeft mij geweldig geholpen met het zichtbaar maken van mijn website. In een zeer korte tijd en tegen een redelijke prijs.Ik beveel Victor van harte aan!

– Joke Gerssen

Atlas Taxaties
Arnold Veenhoff Testimonial Ik heb Victor benaderd als webdesigner en adviseur met het verzoek mij advies te geven inzake vindbaarheid en duidelijkheid op het internet. Victor heeft hier veel werk van gemaakt en mij van een zeer uitvoerig en mijns inziens, deskundig advies voorzien. De gegeven adviezen zijn goed toepasbaar en uitvoerbaar en voor mij, als leek, goed begrijpbaar.Ik heb het contact met Victor als bijzonder prettig ervaren. Daarnaast was Victor bereid om zijn advies uitvoerig mondeling toe te lichten, en tijdens dit gesprek ook andere zaken, niet direct gerelateerd aan de vraag, te bespreken.

Ik zou Victor dan ook van harte willen aanbevelen als web Designer en adviseur.

– Arnold Veenhoff

Veenhoff Interim
Marlon van Dijk Testimonial Victor Webdesign is professioneel, fris en vernieuwend.Victor luistert goed naar wat precies je wensen zijn en heeft een persoonlijke benadering. Hierdoor ontwikkelt hij websites die authenticiteit uitstralen en onderscheidend zijn van de rest.

– Marlon van Dijk

Frans Bakker Testimonial Over de website die Victor gemaakt heeft ben ik zeer tevreden. Ook kan ik altijd terecht voor een origineel ontwerp van bijvoorbeeld visitekaartjes of briefpapier.Vooral Victor’s gedrevenheid en enthousiasme vind ik zeer aanstekelijk. Ik hoop dan ook dat hij dat op al zijn toekomstige klanten zal overbrengen.

– Frans Bakker

PéBé Bouwadvies
Donald de Vries Testimonial Victor heeft mijn site ontworpen met daarin verrassende vondsten, precies zoals het moet zijn. De reacties op mijn site zijn unaniem positief.Niets dan lof.

– Donald de Vries

De Oldambtster Poffertjeskraam
Joost Schuringa Testimonial Mijn broers en ik hebben Victor benaderd om de site voor onze tocht voor het goede doel te ontwerpen en onderhouden.Victor kwam altijd met goede ideeën die onze website nog mooier en overzichtelijker maakten.

– Joost Schuringa

Berg op Berg af
Henk Nouws Testimonial Victor: je hebt me uitstekend geholpen met een spoedklus.Je kan toveren met WordPress!

– Henk Nouws

Ruimte voor Zorg
Esther van Geest Testimonial Ik had een idee voor een website en het lukte goed de eerste opzet hiervoor te maken. Ik dacht er echter veel te makkelijk over en al snel liep ik helemaal vast. Victor heeft er vervolgens voor gezorgd dat de website tot op de puntjes afgemaakt is. Met veel geduld, aandacht en expertise zorgde Victor binnen een korte tijd dat de website geheel naar mijn stijl gemaakt werd.Mocht ik in de toekomst onderhoud of veranderingen nodig hebben op de site zal ik zeker terug keren naar Victor.

– Esther van Geest

Kristian Halbersma Testimonial Als oud Uil was Victor de uitgelezen kandidaat om de nieuwe website te bouwen voor onze basketbalvereniging de Groene Uilen.Victor heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft met zijn website en verenigingskennis een goed werkende en aantrekkelijke website voor ons gemaakt. Ook staat Victor altijd klaar voor vragen en eventuele verbeteringen aan de website.Achter de pc werkt Victor Webdesign nog harder dan op het basketballveld. 😉

– Kristian Halbersma

GSBV De Groene Uilen
Joep Schuringa Testimonial Victor biedt uitstekende service en kennis van zaken. Onze website is op maat gemaakt en perfect onderhouden.Niets is onmogelijk zou een goed motto zijn voor Victor.

– Joep Schuringa

Berg op Berg af
Victor heeft een redesign gedaan van onze website laserpraktijkzuidlaren.nl en tevens goede adviezen gegeven over de vindbaarheid door zoekmachines.Af en toe vragen we Victor een kleine wijziging te verwerken. Hij werkt conform afspraak en denkt met je mee. Zeer prettig om zaken mee te doen!

– Chris Gils

Laserpraktijk Zuidlaren